Pyöräilyseura Zeus ry käytetään lyhennystä Zeus. Kotipaikkana Keravan kaupunki Etelä-suomen läänissä. Yhdistyksen toiminta-alue on Etelä-suomen lääni. Yhdistys on perustettu tammikuun 12. päivänä 1981.
Vuoden 2006 tammikuun 12. päivänä seuran historian neljännesvuosisata täyttyi.
Seuran 25 v. juhla-ajo Keravan Kevätpolkaisu ajettiin 21.5.2006,

Seuratoiminnassa vuonna 2012 oli mukana maantie-, maasto- ja kuntopyöräily sekä Wattbike.

Jäsenmäärältään noin 90 henkilöä, josta SPU:n alaisen pyöräilyn keskusliiton lisenssiajajia vuonna 2012 oli 30 henkilöä. Kilpailemme kansallisissa ja kansainvälissä pyöräilytapahtumissa sekä harrastuspuolella ja kuntoajoissa niin maantiellä kuin maastossakin.

Seuramme toimintaan ja lenkeille voi tutustua ja osallistua kaikki halukkaat nuoret kuin vanhemmatkin.

Jari, Jussi ja Johan juonimassa irtiottoyritystä Palojoen mäessä vuoden 2012 ISM kisojen M30 sarjassa. Kuva: Harri Töhönen
Heikki Sundström M-50 maantieajon ykkönen tuulettaa Kälvillä
Tempoajon M-65 voittaja Timo Hirvonen, toinen Kalevi Leppänen TY ja kolmas Juhani Katila MäntsU Kälviällä
Heikki Sundström M-50 maantieajon ykkönen, toinen Ole Blomback Jurvan Urheilijat ja kolmas Teuvo Färlin Porvoon Akilles